Twents vriendinnenweekend met Escape Challenge en Fakkeltocht

Het arrangement is inclusief:

  • Twee overnachtingen in van de bovenstaande accommodaties
  • Twee keer een goed verzorgd ontbijt
  • Diner vrijdagavond, hoofdmaaltijd
  • Diner zaterdagavond, hoofdmaaltijd (3 gangen diner bij verblijf in het hotel)
  • Fakkel Tocht vrijdagavond (op de dag van aankomst)
  • Twente Hike zaterdagochtend
  • Ootmarsum Escape Challenge (escape achtige activiteit met Ipad of VR Bril in centrum van Ootmarsum van ca 2 uur)
  • Gratis parkeerplaats inbegrepen

  Prijzen:
  €189,- op basis van het 'Sloapen in 't stro'
  €219,- op basis van de Herberg
  €259,- op basis van het **** hotel

  Toeslagen:
  Vakantie en weekend toeslag bij verblijf in het hotel €7.50 p.p.p.n. 

  De prijzen van dit vriendinnenweekend is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Activiteiten programma:

Fakkeltocht – het spannenste uitje van Twente in het donker

Iedere vrijdagavond van april t/m augustus wordt er een Fakkeltocht georganiseerd op “oale grond” in Twente. Het decor van de oude Havezathe met de ruïnes van een oud kasteel en een tocht door een uniek natuurgebied maakt het de tocht super spannend. En als je een beetje geluk hebt kun je nog wild spotten ook.

Na de uitleg van de instructeur wordt er een prachtige wandeling gemaakt. De deelnemers maken een mysterieus verlicht pad door de brandende fakkels. Onderweg is er een stop met en glaasje Twentsche kruidenbitter voor de volwassenen. Ter afsluiting kunnen de kinderen marshmellow’s grillen boven het kampvuur.

De duur van de tocht is 60 minuten en zal starten tussen 21.00 en 22.30 uur. Het moet natuurlijk wel echt donker zijn. De exacte starttijd wordt vermeld op uw bevestiging.

Twente Hike – Avontuurlijke wandeling door de het landgoed van Nederland

Lekker een frisse neus halen in het prachtige glooiende Twentse landschap? Met een unieke wandelnetwerk van ruim 6000 kilometer heeft Twente misschien wel de mooiste wandelmogelijkheden van Nederland.

Een tour door de typische Twentse natuur met grillige paden, bossen, historische houtwallen, boerderijen en weidse uitzichten. Twente wordt niet voor niets ook wel het landgoed van Nederland genoemd.

Onderweg wordt er een stop gemaakt voor heerlijk kopje koffie of thee en een plak Twentse krentewegge. Er is een prachtige route voor u uitgezet, zodat u kunt genieten met uw gezelschap van een heerlijke wandeling van circa 2 uren. Als bewoners van deze regio kennen we de mooiste routes en bijzondere plekjes.

In plaats van een wandeling kunt u er ook voor kiezen om een tour te maken met uw eigen fiets of tegen een meerprijs een tocht te maken met een Scooter, Solex, E-Choppers of Elektrische fiets. Ook hiervoor hebben we bijpassende routes voor u uitgezet. 

Met de Twente Hike of Twente Tour krijgt u in korte tijd een unieke kennismaking met het Twentsche landschap. Bij een bezoek aan Twente mag een Twente Hike of Twente Tour niet ontbreken.

Ootmarsum Escape Challenge – Escape game in centrum van Ootmarsum

Ootmarsum is het bekendste historische kunststadje van Twente. De moeite van een bezoek meer dan waard. Als er dan ook nog een spannende Escape Challenge wordt gespeeld, dan is dit uitje voor ieder gezelschap geschikt.

Er zijn twee versies van deze Escape Challenge. Een versie met de Ipad waar u wordt geleid langs de mooiste plekjes van Ootmarsum. En een versie met VR Bril, waar u zich niet hoeft te verplaatsen en gezellig met uw gezelschap aan tafel of op het terras de game kunt volbrengen.

Tijdens de Ootmarsum Ipad Escape Challenge gaat u het centrum van Ootmarsum op ludieke manier ontdekken. U ontvangt een ipad en rugzak met diverse opdrachten en gadgets. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken, zoals augmented reality. Kan jouw gezelschap alle de punten op de kaart vinden en de opdrachten volbrengen? Een super spannende activiteit die je gewoon een keer moet ervaren!

Genieten tijdens een vriendinnenweekend in Twente

  Zijn jullie vriendinnen toe aan een weekend met leuke activiteiten en heerlijk eten? Kom eens naar Twente en probeer samen de escape challenge op te lossen en maak samen een mooie fakkeltocht. Kies voor een verblijf wat bij jullie past!

Pop-up Hotel “Sloapen in ‘t Stro

Slapen midden in de natuur, de zon zien ondergaan en wakker worden met het geluid van fluitende vogels? In een prachtige Twentse monumentale boerderij is een Pop-up strohotel gerealiseerd. Op de oude Deel, waar vroeger de mensen tussen de dieren sliepen, zijn diverse slaapplekken in het stro gecreëerd. Een unieke ervaring waarbij het niet gaat om de luxe, maar de eenvoud van het pure buitenleven. Douches en toiletten zijn uiteraard geregeld en voor gezamenlijk gebruik. Slaapzak, handdoek en kussen dient u zelf mee te nemen. ‘s Ochtends wordt er een heerlijk ontbijt verzorgd, die u uiteraard kunt nuttigen op het buitenterras.

De Herberg van Twente

Het grote voordeel van een groepsaccommodatie is dat u de gezelligheid altijd om zich heen heeft. Deze Herberg is gelegen midden in de Twentse natuur met uitzicht op de weilanden, bossen en historische knotwilgen. De kamers zijn eenvoudig ingericht en geschikt voor 2 tot 4 personen. Alle kamers hebben een eigen badkamer en toilet. 

Bijzonder is de gezamenlijke ruimte met sfeervolle bar, voor de liefhebbers een sauna en buiten een ruim speelterrein en terras. ’s Ochtends wordt er een heerlijk ontbijt voor u verzorgd, zodat u alleen hoeft te genieten.

De luxe van **** Hotel Twente

  Het Hotel beschikt over comfortabele en ruime kamers die allen hun eigen stijl hebben. Naast de boxsping bedden en een gezellig zitje, zowel in de kamers als op het balkon, zijn alle kamers voorzien van een design badkamer met vloerverwarming, airconditioning, draadloos internet en een smart-tv. Het hotel heeft een unieke ligging in Twente met zijn bosrijke omgeving. Wij nodigen u uit te genieten van een verblijf in een persoonlijke ambiance met een keur aan mogelijkheden.

  Na de belevenissen in de prachtige natuur van Twente laat u zich bij het restaurant verrassen door de culinaire gerechten van de Chef-kok. Het moderne restaurant ligt aan een plein waardoor u tijdens uw diner fantastisch wegkijkt op het dorpsplein en historische kerk. Op de lunch- en dinerkaart vindt u gerechten van over de gehele wereld. Proef heerlijke seizoen gerechten en maak kennis met de gastvrijheid en persoonlijke aandacht die in Twente tot traditie verheven zijn. Ook voor een heerlijke cappuccino met appelgebak bij de haard bent u bij restaurant aan het juiste adres. Of kiest u voor een heerlijk speciaal biertje op het overdekt en verwarmd terras? U bent van harte welkom!

  In het arrangement is bovenstaand vier sterren hotel inbegrepen op basis van 2-persoons kamers met douche/toilet op de kamer. Op de zaterdagavond wordt een heerlijk drie gangen diner voor u verzorgd in het restaurant.

Onze partner

Maak van uw groepsuitje een bijzondere belevenis

Met recht kunt u deze partner proffesioneel noemen. Een partner die al ruim 15 jaar ervaring heeft in het bedenken van bijzondere evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Gevarieerd aanbod aan activiteiten en locaties


 • Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair.

 • Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen.

Prettige ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Wie wilt dat nou niet een onvergetelijk en spraakmakend evenement organiseren. Wij nemen uw wensen graag in ontvangst. Voor een informatief gesprek komen wij graag in contact met u. Samen gaan we een fantastische dag organiseren. 


Bovendien organiseren wij ook groepreizen en incentives. De bestemmingen variëren tussen Nederland en Letland, Malta, Ibiza en Duitsland.