Ontspannend heen en Inspannend terug - Varen, Punteren en Picknicken in Giethoorn

Dit fantastische dagje uit in Giethoorn is inclusief:

  • Koffie/thee met gebak
  • Rondvaart naar de punters
  • Huur punters en route kaart
  • Gieters drankje
  • Picknick

Prijzen:
€ 42,50 p.p. bij minimaal 4 personen
€ 39,50 p.p. bij groepjes van 10 tot 20 personen.
€ 37,50 p.p. vanaf 20 personen
€ 35,00 p.p. kinderen 3 t/m 11 jaar

Andere suggesties:

  Het is mogelijk de Picknick te laten vervallen en te vervangen door andere mogelijkheden zoals:

  •   Eenvoudig diner: € 49,50 p.p.
     € 37,50 p.p. kinderen 3 t/m 11 jaar
  •   Luxe diner € 54,50 p.p. 
     € 37,50 Kinderen 3 t/m 11 jaar
  •   Barbecue of Menu van haas/Kabeljauw:  € 49,00 p.p.
     € 35,00 p.p. kinderen 3 t/m 11 jaar
  •  Buffet koud warm (vanaf 20 personen) € 52,50 p.p.
    € 37,50 kinderen 3 t/m 11 jaar

Ook te boeken inclusief de picknick voor + € 13,50 p.p.

De prijs van dit fantastische dagje uit in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2023.

Dagje inspannen en ontspannen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons sfeervolle restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. Naast de diverse mogelijkheden voor à la Carte en koffietafels verzorgen wij ook meetings en diverse arrangementen. Ons restaurant is het hele jaar geopend en biedt het hele jaar passende arrangementen. Dus ook in de winter kunt u bij ons terecht.

Het programma

U kunt zowel ’s morgens als ’s middags starten. U begint met een kopje koffie of thee en appelgebak met slagroom bij typische giethoorn restaurant.

Nog even ontspannen ... U vaart met de rondvaartboot, onder begeleiding van een deskundige schipper in +/- 45 minuten naar de voor u klaar liggende originele houten ’Gieterse’ punters.

Dan inspannen!!!!!! In de punters neemt u plaats met ca. 5-6 personen en vaart u op traditionele manier zelf terug. U krijgt een vaarroute mee, die u langs de mooiste plekjes in Giethoorn brengt. De route duurt 2 à 3 uur, afhankelijk van uw puntertechniek. Uw eventuele picknick gaat mee aan boord.

Weer ontspannen ... Bij het eindpunt van de route (punterbedrijf Broer) staat een echt Gieters drankje voor u klaar. U wandelt langs de dorpsgracht met leuke musea en terrasjes en eindigt bij ons restaurant .

Tot slot: Eventueel wordt in er in ons restaurant uw diner, barbecue of koud-warm buffet geserveerd.

8.5 | 21 reviews

Reviews van gasten

Hans Roeters

8

Alles perfect geregeld, complimenten. Eten was erg goed, professioneel, mooie presentatie.

Anoniem

10

Met moeder & zus ontspannen en inspannen gedaan. Ontvangen met een heerlijke appeltaart door vriendelijk personeel. Eert een rondvaart van een uur, waarbij we veel informatie kregen van de schipper. Toen ruim 2 uur gepuntert, inspannend maar super leuk om te doen. We hebben een heel ruim gevulde picknick zak mee gekregren. Kortom top van begin tot einde aanrader!

Johnny Nijholt

8

We hebben een erg mooie dag gehad, waarbij natuurlijk het weer een belangrijke rol speelde

Anoniem

8

We hebben een heerlijke, gezellige dag gehad. Alles was prima geregeld en ook het weer werkte mee. Een leuk uitje waar je ontspannen kunt inspannen.

Anoniem

7

de dag maf als zeer geslaagd beschouwd.

Anoniem

8

Erg leuk arrangement. Je wordt heel vriendelijk ontvangen met koffie en gebak, daarna volgt een mooie rondvaart en ten slotte mag je zelf terug punteren. We hebben ons prima vermaakt en de service echt super. De Schipper was vergeten dat wij op het meer er uit gezet moesten worden. Heeft zijn fout meer dan goed gemaakt. Regelde direct een andere boot die ons naar plaats van bestemming bracht. Omdat we daar laat waren werden we een stukje op sleeptouw genomen, zodat we toch op tijd voor het diner waren. We hebben vreselijk lol gehad en mede dankzij de geweldige survice van dit bedrijf was het arrangement meer dan de moeite waard.

Mevr. Verkaik

9

Het was echt super gezellig, heel hartelijk ontvangen met koffie en appeltaart, voor degene die dit niet lusten was voor iets anders gezorg, geweldig. Stuk rondvaart gehad met een hele gezellige schipper en daarna over gestapt op de punters, echt gelachen, wat een lol hebben we gehad en wat een geluk hebben we gehad met het weer. Heerlijk gevaren in een prachtige omgeving en Giethoorn was ook echt gezellig, iedereen was aardig en gezellig. Leuke terrasjes. Als afsluiter een geweldig buffet gehad, nogmaals bedankt Gert. Echt goed verzorgd. Als je iets leuks wilt doen met meerdere is dit echt een aanrader. Echt super leuk.

Anoniem

10

Het was helemaal TOP!

L. Mous

8

Was erg leuk

D. Novak

9

Dagje heen-en-weer was een groot succes. We waren een half uur te laat, maar dat gaf geen problemen. De afsluitende barbecue was excellent. Dit arrangement is echt een aanrader!

I. Westerkamp

9

De hele familie was erg te spreken over het restaurant. Het personeel was ontzettend vriendelijk en niets was teveel. Zelfs toen het toetje niet helemaal goed was gelukt, kreeg de hele familie een kopje koffie van het huis. Geweldig!

Korrie van Dijk

7

Ontvangst was wat chaotisch, verder was het geslaagd

M. van de Beek

8

Erg leuk, Goed geregeld! schattige huisjes en boetiekjes, mooie omgeving!

D. Berkelaar

8

Een gezellige daginvulling voor een familiefeestje. Jong en oud samen in de punters, voorafgegaan door een kortere, maar informatieve rondvaart door Giethoorn. Een goed diner bij terugkomst maakt dit een leuk arrangement voor een prima prijs.

Anoniem

8

Het arrangement was erg leuk, helaas waren wij met 8 personen verdeeld over 2 punters waardoor je veel moest punteren. De koffie en de lekkere appeltaart was heerlijk en de goed gevulde knapzak ook.

Ineke Oome

10

Wij hebben ontzettend genoten van ons dagje uit,dat door jullie meer dan goed was georganiseerd.Alles liep op rolletjes.Dank jyllie nogmaals voor jullie inzet. Bert-Ineke-Jan-Anja.

K. Annema

8

Erg leuke dagtrip gehad, met een goede ontvangst bij de koffie. daarna een grappige gids in de rondvaartboot en als hoogtepunt van de dag ons gestuntel in de punter. Kortom een zeer geslaagde dag.

A. Rozema

7

Prima arrangement! Erg leuk om te doen, zeker met goed weer.

B. Bakker

9

prima geregeld, goed ontvangen en een leuke dag gehad

G. Peters.

10

Het was een fantastische dag.

T. Vening

9

Het was een geweldige dag. Het weer zat mee, Heb tig complimentjes gekregen van mn toneelcolega's dus alleen maar lof. gr. Tineke

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.