Mannenuitje in Gelderland - heerlijke bierproeverij met kleine gerechtjes

Bij dit Mannenuitje in Gelderland is inbegrepen:

    • Circa 8 verschillende biertjes
    • Kleine gerechtjes
    • Water op de tafel

Prijs: vanaf € 37,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen.Prijs is exclusief overige dranken.

De prijs van dit Mannenuitje in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2023.

Met de mannen een avondje bierproeven?

Met vrienden bier drinken ergens in een cafe is erg gezellig, maar het kan leuker. Ga voor een bierproeverij! Bij deze bierproeverij worden er circa 8 verschillende soorten bier geproefd gecombineerd met kleine gerechtjes. Het is een gezellig, informatieve en zeker een sfeervolle avond.

Bierproeverij in het Montferland

Bierproeven in combinatie met heerlijke gerechtjes!

Met een groep tot ca. 40 personen gaan we ca. 8 verschillende bieren proeven en deze combineren met kleine gerechtjes.

Wat te denken van Greenshell mosselen met Weizen bier of Grolsch Pale Ale met Italiaanse pastrami en knolselderij. Ook de combinatie herfstbok met sukadevlees is een topper. Een Abdijbier met een warp gerookte zalm of Radler bier met yoghurtijs is verrassend!

De bieren worden deels getapt of op fles aan tafel geserveerd. Water staat op tafel.

Het is een gezellige, informatieve, sfeervolle, avond voor heren (en dames mogen uiteraard ook mee).

Ontdek onze schitterende locatie

Onze locatie is ingericht om groepen tot ongeveer 200 personen te ontvangen. Als voorbeeld; de klassieke zaal met open haard en serre voor een sfeervol en smaakvol diner of buffet, de trendy zaal voor uw bruisende party, de oergezellige kroeg of de ‘vintage’ skihut.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant
  • wifi

Onze partner

Partycentrum in een sfeervolle boerderij

Ons partycentrum is geschikt voor een gezellig verjaardagsfeestje of familiefeest, om bruidsparen een overgetelijke dag te bezorgen, om acitiviteiten te organiseren voor een groep, om op uw eigen locatie de catering te mogen verzorgen, om zakelijke gasten blij te maken met culinaire versnaperingen en om op feestdagen te genieten van royale brunches. Kortom, dit kan allemaal bij ons en wij maken graag een programma op maat.

Feesten

Van een klein familiefeest tot een grote bruiloft, dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij beschikken over een café en 2 zalen. Een landelijke zaal in oud-Hollandse stijl, geschikt voor maximaal 60 personen en een grote trendy zaal tot maximaal 200 personen.


Feesten voor kleinere gezelschappen komen helemaal tot hun recht in de landelijke oud-Hollandse zaal, voorheen 'de deel' van de boerderij. De hanenbalken en de inrichting ademen nog de sfeer van toen. Ook kunt u met een gezelschap plaats nemen in onze gezellige serre of op het grote terras.

Eten en drinken

Onze koks koken niet alleen graag voor onze eigen feesten, maar ook voor catering buffetten op locatie. U kunt het door ons laten verzorgen en bezorgen. Naast het koken voor caterings en feesten kunt u ook genieten van spareribs en burgers bij ons eetcafe of op het terras. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u bij ons genieten van de spareribs en burgers.

Activiteiten

Wij kunnen voor u veel gezellige activiteiten bedenken bij ons partycentrum maar ook in de directe omgeving. Dit kan voor een kleine groep, maar uiteraard ook voor een grote groep.