La Casa de Papel VR Dinerspel in Amsterdam

Dit Dinerspel in Amsterdam is inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Moderne VR brillen
  • Uitgebreid 3-gangendiner
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie in het centrum
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De prijs van dit uitje in Amstedam:

  • 8-12 personen € 79,50 p.p. incl. BTW
  • 13-24 personen € 76,00 p.p. incl.BTW
  • 25-39 personen € 72,50 p.p. incl. BTW
  • 40-> personen € 69,50 p.p. incl. BTW

  Het arrangement duurt 3 uur en 30 minuten.

  Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit arrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

  De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Wie kent de razendpopulaire Netflixserie, La Casa de Papel, niet

In deze Spaanse hitserie beroven acht criminelen het Spaanse geldhuis. Onder leiding van El Professor weten ze de politie om de tuin te leiden en de grootste geldroof aller tijden te plegen. Wij bieden dit nu aan als VR-game in een gezellig restaurant in het centrum van de stad in combinatie met een overheerlijk 3-gangendiner. Durft u het aan?

Virtual reality ofwel virtuele werkelijkheid (VR)

  Virtual reality ofwel virtuele werkelijkheid (VR), is een gesimuleerde omgeving die met behulp van een volledig omsloten VR-bril de gebruiker een ervaring geeft alsof hij of zij er daadwerkelijk in deelneemt

  Onze spelbegeleider zal u instructies geven met betrekking tot de apparatuur en het doel van het spel en vervolgens gaan we snel van start.

Teams

  In teams van vier tot zes personen gaan jullie aan de slag, waarbij er elke ronde een ander teamlid de VR-bril op heeft. Het spel is goed te vergelijken met een Escape Room, waarbij je zo snel mogelijk dient te ontsnappen. Jullie beginnen het spel in het klaslokaal waar jullie getest worden als onverschrokken bankrovers. Als jullie hiervoor slagen worden jullie meegenomen naar het Muntgebouw en gaan jullie proberen de roof te plegen. De kluis kraken is al lastig zat, maar de stad verlaten zal nog wat meer teamwork vergen. Wie houdt het hoofd koel?

  Tussen de spelrondes door staan de lekkerste gerechten op het programma. Op deze manier ervaart u de ideale combinatie van spel en ontspanning. Boek nu ons VR lunch –of dinerspel, dan zien wij u snel

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • Fietsverhuur

Mokumuitjes.nl

Algemeen

Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

Kom naar ons voor:
De origineelste uitjes
Het grootste aanbod
De scherpste prijzen
De beste gidsen
En alle events op maat!

Maatwerk

Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

Tip

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Waar staan wij voor

Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

Onze motto's:
Alles is mogelijk
Afspraak is afspraak
Wij werken met plezier voor uw plezier