Kookworkshop in Winterswijk - Vriendinnenuitje in de Achterhoek

Bij deze Kookworkshop in Winterswijk is inbegrepen:

  • Huur kookstudio en begeleiding
  • Aperitief 
  • Huur materialen
  • Inkoop ingrediënten en producten
  • 3-gangendiner

Prijzen
Woensdag - donderdag
8 - 12 personen: € 62,50 p.p.
Vanaf 13 personen: € 52,50 p.p. 

Vrijdag - zaterdag - zondag
8 - 12 personen: € 67,50 p.p.
Vanaf 13 personen: € 57,50 p.p. 

Bij het arrangement zijn de overige dranken niet inbegrepen. De overige dranken worden berekend op basis van nacalculatie.
Voor € 17,50 p.p. kunt u een drankenpakket aanschaffen. In het drankenpakket zitten (tap) bier, frisdranken en (huis) wijnen. 

De prijs van deze Kookworkshop in Winterswijk is geldig tot met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen. 

Ontdek uw Kooktalent

  Ontdek tijdens de kookworkshop of u en uw vriendinnen kooktalenten zijn. Onder begeleiding van een chef gaat u gezamenlijk een 3-gangenmenu bereiden. Tijdens de workshop staat u niet de gehele avond in de keuken, maar kunt u ook onder het genot van het zelfbereide menu en een goed glas wijn gezellig met uw vriendinnen bijpraten. 

  U wordt hartelijk ontvangen door de gastheren en-vrouwen met een sprankelend aperitief. Gezellig samen koken en een relaxte avond staan centraal. Tijdens het koken maken jullie gebruik van Achterhoekse en Wereldse ingrediënten.

Plezier maken en culinair genieten

  Van het fileren van vis tot het trancheren van vlees, het plukken van kruiden tot het draaien van ijs. En dit alles met de modernste apparatuur en goed gereedschap. We werken uitsluitend met dagverse ingrediënten en 100% biologisch vlees. Gezelligheid, lekker eten, goede wijnen, verrassende creaties en een sfeervolle ambiance zijn onze ingrediënten voor een geslaagde culinaire avond.

Programmavoorbeeld

16.00 uur: Ontvangst met een aperitief
17:30 uur: Aanvang kookworkshop
19.00 uur: Aanvang diner
20:45 uur: Einde van teambuildingsactiviteit 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Algemene informatie over de locatie

Op het paviljoen van het strandbad bevindt zich restaurant StrandLodge. Hier kunt u heerlijk eten en drinken op het luxe terras op de eerste verdieping, maar ook uw kooktalent ontdekken of een spetterend feest geven. De bovenverdieping is sfeervol en gezellig ingericht naar Lodge stijl. Toegang tot het terras met fantastisch uitzicht over het gehele bad wordt verschaft door de openslaande deuren. In de lodge bevindt zich op de benedenverdieping de kookstudio. De mogelijkheden zijn talrijk en spreken tot de verbeelding!

Eten bij deze locatie aan het water

Het restaurant heeft een robuuste, warme en gezellige uitstraling. U kunt heerlijk vertoeven bij de brandende haard en fonkelende kaarsen. Geniet van een aperitief in de comfortabele loungebanken en relaxte fauteuils. 


Zodra het weer het toelaat, worden de deuren naar het riante terras geopend. De tafels op het restaurant worden ingedekt. Eten en drinken in een sprookje wordt gecreëerd door een ondergaande zon, water en bospartijen.

Ontdek u kooktalent

In de avond kan in de kookstudio worden gekookt met familie, vrienden of collega's. U kookt in de kookstudio met de nieuwste technieken en mooiste producten. 


Tijdens het koken maakt u gebruik maken van de modernste apparatuur en goed gereedschap. Er wordt gewerkt met dagverse ingrediënten en 100 % biologisch vlees. Een culinaire avond kan als geslaagd worden beschouwd wanneer de avond gezellig is, lekker wordt gegeten, wordt genoten van goede wijnen en verrassende creaties in een sfeervolle ambiance.

Feest vieren bij de strand lodge

Wilt u een feest geven dat u gasten niet snel zullen vergeten, kom dan naar Winterswijk. De lodge heeft twee verdiepingen met eindeloos veel mogelijkheden. Wanneer het restaurant, de kookstudio en terrassen gecombineerd worden, kunt u een feest geven voor 300 gasten. 


Uiteraard mag u zelf bepalen wat voor soort feest u geeft: een aangeklede borrel, een uitgebreid sitting of walking dinner of een spectaculaire kookshow met live klaargemaakte gerechten. 


Bij mooi weer worden de deuren naar het riante mediterrane terras geopend. Op het riante terras kunnen sfeervolle buitenborrels en barbecues worden gegeven.