Avondje uit in Brabant - Moordspeldiner in Den Bosch

Bij dit Avondje uit in Brabant is inbegrepen:

  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus

Prijzen:

Vanaf prijs:Vanaf 6 personen: € 77,94 p.p. incl. BTW

De bezorgkosten naar Almere zijn op aanvraag verkrijgbaar.

De prijs van dit Avondje uit in Brabant is geldig tot en met 31 december 2023.

Moordspeldiner in Den Bosch

Welkom bij het enige echte originele moorddiner van Den Bosch! Een kostuumdrama met spannende ontwikkelingen voor de hele familie!

Passende kostuums, een goed script en schemerig kaarslicht

  Natuurlijk, het eten is vanzelfsprekend voortreffelijk Bourgondisch maar de actie aan tafel is helemaal om te smullen. In een uitbundig en spannend rollenspel gaat u samen met een politierechercheur een sinistere moord oplossen. Zonder vergrootglas en DNA-onderzoek maar met passende kostuums, een goed script en schemerig kaarslicht...... Welke rol staat er voor u op het programma? De deftige zakenman of de toiletjuffrouw? Het hele gezelschap doet mee om de moordenaar in de kraag te vatten. Onze speciaal voor deze avond ingehuurde rechercheur legt iedereen het vuur aan de schenen en zorgt ervoor dat de aandacht nooit verslapt. Ondertussen geniet u van een culinair 3-gangen diner en probeert u de gevaarlijke crimineel te ontmaskeren. Als plotseling rechercheur de Kok (met K...O...K) de handboeien te voorschijn haalt en met een duik over tafel het sinistere sujet in de kraag grijpt......wat een heerlijk kopje koffie na afloop en wat een fantastische hoofdprijs voor de beste speurneus! Veel plezier!

  Wij organiseren de Moordspel in verschillende steden.
  Daarom verrekenen wij hiervoor éénmalige bezorgkosten, het bedrag is afhankelijk van de locatie.
  Neem gerust contact met ons op om dit te bespreken.

9.0 | 1 review

Reviews van gasten

wilma Boschman

9

Was superleuk. We hebben ons eigen heel goed vermaakt en heerlijk gegeten.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Algemeen

Uw eigen detectivethriller thuis vormgeven, in een goed restaurant of op een locatie naar keuze. Bij ons reserveert u een fascinerend toneelspel vol spanning en hilariteit. Wij verzorgen niet alleen een perfect script om uw diner van passende intriges te voorzien, maar houden de sfeer er in door de inspirerende acteertalenten van onze eigen professionele acteurs, de juiste kostuums en choreografie. Uw moorddiner of moordlunch heeft maar één doel: de geheimzinnige moordenaar zien te ontmaskeren!

Moordspel

Met het Moorddiner of de Moordlunch kunt u zich volledig in- en uitleven in een bizarre moordzaak, waar u getuige van bent en zelfs misschien wel direct bij betrokken bent. U speelt een personage in een moordspel en krijgt voor aanvang een karakterbeschrijving, een professioneel kostuum en een script waarmee u zich volledig kunt inleven in uw personage en in uw rol.

Tijdens het spelen van het spel zal duidelijk worden wie verantwoordelijk is voor de moord. Tenminste... veel hangt af van uw inlevingsvermogen en scherpzinnigheid.

Het spel bestaat uit 4 ronden Tussen de ronden door geniet u van een heerlijk diner. Uiteindelijk geeft iedere speler aan wie zij verdenken van de moord en waarom zij denken dat juist deze persoon de moord gepleegd heeft…

Eigen Locatie

Uw moorddiner of moordlunch is te boeken op elke locatie naar keuze. Op kantoor, in de kantine of tijdens het familiediner. Wij zorgen ervoor dat iedereen een op maat geschreven script krijgt, in een toepasselijk kostuum wordt gestoken en dat uw gezelschap een spannend en gezellig moordspel beleeft. U geniet van het diner en de locatie, wij zorgen voor de perfecte sfeer van een enerverend moordspel.

Praktische informatie

Tijdsduur: 4 uur.
Minimum aantal personen: 6.

- De spannendste scripts
- De mooiste kostuums
- De gezelligste restaurants
- De beste acteurs
- En op alle locaties naar keuze