Actief groepsuitje - Workshop schermen in Arnhem

Workshop schermen in Arnhem

Leer de beginselen van de schermkunst en duelleer met uw vrienden. Uiteraard is het mogelijk om deze workshop te combineren met een lunch of diner, vraag naar de mogelijkheden.

Workshop Schermen op vele locaties in Nederland

Tijdens deze workshop leert u onder professionele begeleiding de schermsport te ervaren.

Deelnemers krijgen beschermende kleding, schermmasker en wedstrijdsabel en kunnen de meest gebruikte aanvals- en verdedigingstechnieken met elkaar oefenen. Korte uitleg en oefeningen wisselen elkaar af en na ca. één uur kunt u al met elkaar sparren.

Na één 1 uur kunt u al met elkaar sparren en kan er onderling worden geduelleerd.
Schermen is weliswaar actief en dynamisch maar niet moeilijk te leren en kan zowel door mannen, vrouwen en kinderen worden beoefend.
Het schermen is volkomen veilig dankzij de speciale materialen die iedere deelnemer ter beschikking krijgt.

Deze workshop is inclusief instructie, begeleiding van professionals, alle schermmaterialen en sportlocatie in vele steden. Als u de ruimte er voor heeft kan het ook plaatsvinden op uw eigen locatie.
Minimum leeftijd is 16 jaar.
De prijs van deze activiteit is exclusief BTW.
Prijs per persoon: €29,75
Duur van de activiteit: 90.0 minuten
Minimaal aantal personen: 12

Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Amsterdam. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Arnhem

Arnhem is gelegen in Gelderland en is de hoofdstad van de provincie. Naast lekker winkelen, een terrasje pakken of naar de bioscoop gaan is Arnhem ook dé stad om een leuk groepsuitje te gaan ondernemen met familie, vrienden of collega's.

Uitjes in Arnhem

In Arnhem is er een groot aanbod aan uitjes te boeken. Wilt u even lekker een weekendje ertussenuit en één van de vele musea bezoeken die Arnhem rijk is? In Arnhem zijn er verschillende weekdendjes weg te boeken met u en uw gezin. Bent u meer op zoek naar een groepsuitje? In Arnhem is het aanbod ontzettend breed en is een stadsspel erg leuk. Op deze manier leert u ook nog eens het historische stadscentrum kennen van Arnhem. Zo komt u er bijvoorbeeld achter dat Arnhem tegenwoordig veel als handelsstad wordt gebruikt.